Medlemshjälp

help-login

Matchar och sökning

F

Hur gör jag för att spara mina sökalternativ?

S
Dina avancerade sökkriterier kommer automatiskt att ställas in efter dina match kriterier. Om du manuellt vill söka med hjälp av andra kriterier, eller om du vill genomföra fler sökningar, så kan spara dina avancerade sökkriterier för att använda på nytt vid ett senare tillfälle. Du kan spara upp till 20 sökningar.

Den avancerade sökningen finns tillgänglig genom att klicka på ”Sök”, en funktion som går att finna på sidans övre del. För att spara din sökning, välj dina sökkriterier och ange ett namn för din sökning ”Spara sökning som:” vid sidans nedre del. Klicka sedan på ”Spara” knappen. Dina sökkriterier är nu sparade.

För att använda dig av en sparad sökning, klicka på “Sparade sökningar” på sidan för avancerade sökningar. Klicka på namnet av din avancerade sökning för att automatiskt genomföra sökningen med de förbestämda kriterierna. Du kan även ge din sparade sökning ett nytt namn, redigera sökkriterierna, eller radera din sökning genom att klicka på lämpliga länkar som finns bredvid sökningens namn.