Medlemshjälp

help-login

Säkerhet och trygghet

F

Hur gör jag för att blockera en användare från att kontakta mig?

S
Du kan blockera en medlem från att kontakta dig från flera olika platser av webbplatsen:
  • Meddelanden: klicka på "Blockera" medan du meddelandet
  • Medlemsprofil:klicka på "Blockera"
  • Direktmeddelande:klicka på menyn för "Övrigt"(representeras av 3 punkter) och sedan på "Blockera användare"

När du har blockerat en medlem genom någon av ovanstående metoder så kommer de inte längre att kunna kontakta dig och du kommer inte att kunna kontakta dem. Du kan se medlemmar som du har blockerats av genom att klicka här eller genom att välja "Blockeringslista" från Aktivitetsmenyn.
< br> Om du blockerat någon av misstag eller ändrar dig och vill låsa upp dem, gå till Blockeringslistan och klicka på knappen "Radera".Du kan klicka på knappen bredvid den enskilde medlemmen som du vill avblockera eller kryssa i rutan " Markera allt" för att markera alla medlemmar på den sidan och sedan klicka på den gröna knappen 'Radera' längst ner på sidan för att bekräfta.