Lidmaatschap opties en betalingen

Q

Hoe kan ik automatische herfacturering uitschakelen?

A
Uw lidmaatschap zal automatisch worden verlengd. U kunt automatische verlenging te allen tijde ook uitschakelen. Indien u dit niet doet wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd met eenzelfde periode.

U kunt automatische verlenging uitschakelen door hier te klikken, of door te kiezen voor "Betaling" in het instellingen menu (weergegeven door een tandwiel icoon). Klik op de schuifknop naast "Uw lidmaatschap automatisch verlengen is AAN". U zal gevraagd worden om uw keuze te bevestigen: klik op "Bevestigen". De automatisch verlengenoptie is nu uitgeschakeld voor de huidige lidmaatschapsperiode. U kunt dit uiteraard altijd ook weer op "Aan" zetten,

Om er zeker van te zijn dat uw keus tijdig in ons systeem komt te staan, adviseren we u dit soort wijzigingen minimaal 48 uur te doen voordat de huidige lidmaatschapsperiode afloopt.

Indien deze optie in uw lidmaatschap instellingen niet zichtbaar is, betekent dit dat automatisch verlengen voor uw lidmaatschap niet mogelijk is. Uw lidmaatschap wordt dan NIET automatisch verlengd.