Apua jäsenille

help-login

Viestit

K

Miten voin lajitella viestejäni kansioihin?

V
Mikäli viestikansiossasi on ruuhkaa ja haluaisit organisoida sitä, voit luoda ylimääräisiä kansioita lajitellaksesi viestejäsi niihin. Luodaksesi kansion, klikkaa "Uusi kansio" viestikansiosi valikossa, anna uudelle kansiolle nimi ja klikkaa "Tallenna". Uusi kansiosi on nyt näkyvissä viestikansiosi valikossa. Voit luoda niin monta kansiota kuin haluat.

Kopioidaksesi viestejä Saapuneista viesteistä uuteen kansioosi, klikkaa haluamasi viestien vierestä laatikko aktiiviseksi. Voit kopioida kaikki viestit näkyvissä olevalta sivulta klikkaamalla "Aihe" sivun yläreunassa. Klikkaa sitten "Kopioi valitut:" ja valitse alasvetovalikosta kansio, johon haluat viestit kopioida.

Kaikki SUosikki-listasi henkilöiltä tulevat viestit kopioituvat automaattisesti viestien Suosikit-kansioon, jotta löydät ne nopeasti.

Huomioithan, että kun poistat viestin, myös kaikki sen kopiot poistetaan. Se tarkoittaa, että jos kopioit viestin toiseen kansioon ja sitten poistat sen Saapuneista viesteistäsi, myös toisessa kansiossa oleva kopio häviää. Samaten, mikäli poistat viestin kansiosta, myös Saapuneet-kansiossasi oleva kopio häviää.

Kansioissa olevat viestit, kuten kaikki muutkin, poistetaan automaattisesti kahden kuukauden kuluttua.

Cupid Media, Cupid Media logo ja FilipinoCupid.com ovat Ecom Holdings Pty Ltd:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joihin Cupid Media Pty Ltd:llä on käyttöoikeus.