Apua jäsenille

help-login

Kuvien asetukset

K

Miten piilotan kuvan tai laitan sen näkyville?

V
Voit piilottaa tai laittaa näkyviin profiilikuviasi Kuvat-sivullasi klikkaamalla tästä, tai valitsemalla jäsensivusi Muokkaa Profiilia -valikosta "Kuvat". PIilottaaksesi kuvan, klikkaa "Muokkaa kuvaa" haluamasi kuvan alla. Valitse sitten "piilota". Klikkaa "kyllä" kun sinulta pyydetään vahvistusta. Nyt kuvasi on piilotettu. Laittaaksesi kuvan taas näkyviin, klikkaa "Muokkaa kuvaa" ja valitse "laita näkyviin".

Huomaathan, että kuvien piilotus on mahdollista vain Kulta- ja Platina-jäsenille. Tällä hetkellä kuvien piilotus ja näytillelaitto ei ole mahdollista mobiililaitteella.

Mikäli piilotat ensimmäisen kuvasi (Ensisijainen kuva), kaikki kuvasi menevät piiloon. Sinun tulee laittaa ensisijainen kuvasi näkyville, ennen kuin piilotat muita kuvia.

Cupid Media, Cupid Media logo ja FilipinoCupid.com ovat Ecom Holdings Pty Ltd:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joihin Cupid Media Pty Ltd:llä on käyttöoikeus.