Medlemshjælp

help-login

Websidekrav og tekniske forhold

?

Hvordan opdaterer og aktiverer jeg Java?

!
For at downloade og installere den nyeste versionen af Java, venligst klik her. Når du har den nyeste version, se venligst relevant information under:
  • Internet Stifinder, Firefox, Safari, Chrome: Venligst klik her
  • iOS (iPhone/iPad/iPod Touch): Venligst klik her
  • Androidtelefoner & tabletcomputere, andre tabletcomputere, andre browsere:
    Se venligst din enheds supportsider for yderligere hjælp.

Cupid Media, Cupid Media logo og FilipinoCupid.com er registrerede varemærker tilhørende Ecom Holdings Pty Ltd og anvendes med tilladelse fra Cupid Media Pty Ltd.