Medlemshjælp

help-login

Matches og søgning

?

Hvordan kan jeg gemme mine søgeindstillinger?

!
Dine kriterier for Avanceret Søgning bliver automatisk sat som dine match-kriterier. Ønsker du at lave regelmæssige søgninger med forskellige kriterier, eller har flere søgninger på én gang, kan du gemme dine kriterier for Avanceret Søgning til fremtidigt brug. Du kan gemme op til 20 forskellige søgninger.

Avanceret Søgning er tilgængelig ved at klikke "Søg" øverst på siden. For at gemme din søgning, skal du vælg dine søgekriterier og give din søgning et navn i feltet "Gem søgning som:" i bunden af siden. Derefter skal du klikke på "Indstil" knappen. Dine søgekriterier bliver nu gemt.

For at få adgang til dine gemte søgninger, kan du klikke på fanen "Gemte Søgninger" på siden for Avanceret Søgning. Klikker du på det navn, du har givet din søgning, vil den blive automatisk udført og vise dig resultatet. Du kan også redigere navnet på din gemte søgning, redigere i dine gemte søgekriterier, eller slette dine gemte søgninger ved at klikke på det ønskede link ved siden af søgningens navn.